27.04.2024 02:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За сніжки по регіоналам вже «шиють» позбавлення волі на строк до чотирьох років. Відео

 

Міліція вже шукає «хуліганів», які закидали регіоналок сніжками.

Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата від партії регіонів Ірини Горіної.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві, Горіна звернулася до міліції 2 квітня о 21:20 з заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою.

Депутат повідомила, що на вулиці Шовковичній, 4, її наздогнала група громадян у кількості близько 50 осіб з плакатами кількох опозиційних сил.

«Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали її ображати нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою та кидати в неї грудки снігу і льоду. Внаслідок цих хуліганських дій народна депутатка отримала тілесні ушкодження», — сказано у повідомленні.

За попереднім висновком медиків, які обстежували жінку в умовах стаціонару однієї зі столичних лікарень, Горіна отримала «закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку».

Слідчий відділ Печерського РУ ГУ МВС у Києві вніс відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України «Хуліганство». Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 2 квітня 2013 року біля Верховної Ради невідомі закидали снігом народних депутатів від Партії регіонів.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-04-2013 13:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100