1.05.2024 10:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Брехливий Захарченко злякався зустрічатися з журналістами

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відмовився від зустрічі з журналістами, на яку дав попередню згоду. Про це з посиланням на прес-службу ГУ МВС України повідомила директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар.

«В прес-службі ГУ МВС повідомили, що зустрічі не буде», — розповіла Сюмар.

Представники ЗМІ хотіли поставити питання щодо розслідування нападу на кореспондента  5-го  каналу Ольгу Сніцарчук та фотокореспондента видавничого дому «Коммерсантъ-Україна» Владислава Соделя 18 травня 2013 року під час мітингу опозиції.

«Міністр, звичайно, повівся як «господар свого слова» — пообіцяв зусстрітися з журналістами, але, в результаті обмежився лише народними депутатами. І замість публічного звіту ми бачимо маніпуляції щодо публічної підзвітності міністра, як і самого процесу розслідування нападу на журналістів», — сказала Сюмар.

Нагадаємо, 20 травня, біля будівлі МВС у Києві приблизно 150 журналістів провели акцію з вимогою до міністра МВС відзвітувати про хід розслідування побиття журналістів під час акцій 18 травня у Києві.

 

 

18 травня на вулиці Великій Житомирській відбулось зіткнення свободівців та чоловіків спортивної статури. Журналістка Ольга Сніцарчук та фотограф Влад Содель постраждали, знімаючи сутичку.

21 травня в інтернеті з’явився відеозапис «зізнань» бойовика, який бив представників ЗМІ — Вадима Тітушка за кличкою «Румун». Він бреше, що «працював» на опозицію, а журналістка – «сама впала».

 

 

А міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко набрехав, що БТР, через який сталася бійка, заїхав у центр міста з опозицією. Про це він заявив під час виступу у парламенті.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-05-2013 7:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100