19.03.2024 07:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Львівські підприємці вимагали відставки уряду через податковий кодекс. Фото

Miting Lviv4-11-2010-1Декілька тисяч підприємців львівських ринків та ринків районів області під стінами Львівської ОДА 4 листопада 2010 року вимагали накласти мораторій на розгляд урядового проекту Податкового кодексу, який спрямований на знищення малого та середнього бізнесу.

Зокрема, на акції протесту були присутні підприємці ринків «Південний», «Краківський», «Шувар», «Наш ринок», «Ринок Галицький», «Торпедо», «Галицьке перехрестя», «Левандівський», «Привокзальний» та ринку з м. Городка.

Підприємці тримали плакати з написами: «Податковий кодекс Азарова – вінок на могилу дрібного бізнесу!», «Де канікули для малого бізнесу?», «Де податок на розкіш?», «Зупинимо податкове гетто!», «Геть проффесійно-колгоспний уряд!» та вигукували: «Азарова геть!», «Тігіпка геть!».

Мітинг у Львові відбувався одночасно із загальноукраїнським пікетом під Верховною Радою, на який теж поїхали близько 300 підприємців з Львівщини. У Льовові на цей час підприємці зачинили свої торгові точки і розмістили там напис «Зачинено. Якщо приймуть Податковий кодекс, зачинено буде назавжди».

Підприємці Львівщини вимагали відхилення урядового проекту Податкового кодексу та відставки уряду.

Miting Lviv4-11-2010-2

Учасники пікету, не зважаючи міліцейський кордон, підійшли до самих дверей Львівської облдержадміністрації з вимогою донести до органів центральної влади їх вимоги і почути позицію голови ЛОДА Василя Горбаля щодо головного закону для підприємців. Губернатор вийшов до пікетувальників і заявив, що готовий передати вимоги мітингуючих, і запросив представників ринків на нараду.

Miting Lviv4-11-2010-3

На зустрічі підприємці не відступились від своєї вимоги відхилити існуючий проект Податкового кодексу. Було домовлено сформувати основні тези — базові вимоги, які мають враховуватись при написанні нового проекту Податкового кодексу. Завтра перелік вимог потраплять до рук губернатора, а він в свою чергу, обіцяв передати їх до Києва.

Наступну акцію протесту підприємці готують на 16 листопада о 9.00 у Києві – день розгляду у Верховній Раді Податкового кодексу у ІІ та ІІІ читані.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-11-2010 21:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100