19.04.2024 23:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мер Слов'янська Неля Штепа обізвала журналістів проститутками. Відео

Мер Слов'янська Неля Штепа наприкінці вересня під час апаратної наради в міськвиконкомі привселюдно обізвала журналістів представниками прадавньої професії, повідомляє «Спротив».

«Мені це подобається, мене це розважає і я як в цирку, знаєте. Я відкриваю газету — посміюся, задоволення отримаю, ввімкну телевізор — теж посміюся і теж мені це весело, розумієте? Ну люди вигадують, це їх робота. Я сьогодні зрозуміла, що, знаєте, як існує древня професія, не називатимемо яка, ось так сьогодні це в нас телебачення і газети — це древні професії...», — повідомила Неля Штепа під час апаратної наради.

Нагадаємо, що Неля Штепа була оголошена Національною спілкою журналістів України «ворогом преси» після того, як публічно образила журналістку Ольгу Гетьманську, обізвавши її «сукою».

Пізніше Штепа переконувала, що зовсім не матюкала журналістку, яка поставила незручне питання, а лише кликала «електрика Саню». Однак, як з'ясували журналісти, ніякий «електрик Саня» в мерії не працює. Та й сама Штепа вже не пам'ятає, щоб когось кликала. «Я не кликала Саню. Я запитала, можливо, якось, я не знаю...» — розповіла вона журналістам.

За словами голови Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченко Неля Штепа не має права керувати містом після публічного приниження честі й гідності журналістів.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-10-2011 22:01 | Кількість переглядів 45 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100