27.04.2024 04:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сенченко з «Батьківщини» називає «життєвою ситуацією» розбірки із застосуванням ножа

Народний депутат України, керівник кримського регіонального виборчого штабу «Батьківщина» Андрій Сенченко не засуджує дії кандидата-опозиціонера Ігоря Лесіва, який наніс кілька ножових поранень жителю селища Чорноморське в Криму. Про це він сказав у коментарі журналістам.

"У мене більше питань до міліції, чим до кандидата Лесіва. Тому що я розмовляв ввечері з начальником міліції, о пів на десяту вечора, і вони говорили про те, що там побутовий конфлікт і ніби як є факт хуліганства ", — заявив нардеп.

Незважаючи на те, що потерпілий був доставлений в лікарню, Андрій Сенченко вважає порушення кримінальної справи саме за фактом замаху на вбивство політичною складовою.

При цьому Андрія Сенченка не бентежить сам факт події, і він вважає «життєвою ситуацією» розбірки із застосуванням ножа. "Там конфлікт, але мені незручно його коментувати. Умовно кажучи, колишня дружина, новий чоловік, старий чоловік і так далі. Десь за щось вони там посварилися, поговорили не так, ну, буває. Це життєва ситуація, що називається, побутова ", — заявив нардеп.

19 серпня кандидат в народні депутати України від ВО «Батьківщина» в одномандатному виборчому окрузі № 9 Ігор Лесів наніс декілька ножових поранень жителю селища Чорноморське. За фактом замаху на умисне вбивство було порушено кримінальну справу, а сам кандидат в нардепи 20 серпня 2012 року затриманий в якості підозрюваного.

Водночас прес-центр КРВШ ВО «Батьківщина» розповсюдив заяву про те, що Ігор Лесів був затриманий незаконно і є єдиним реальним конкурентом в окрузі кандидата від Партії регіонів Олександра Нечаєва. У свою чергу в кримському главку МВС заявили, що в діях міліції немає політичної складової.

За інформацією міліції, вина затриманого підтверджується показаннями свідків і вилученими речовими доказами.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-08-2012 9:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100