26.04.2024 03:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За рік регіоналівський диригент Чечетов не вніс жодного законопроекту

Перший заступник голови фракції партії регіонів Михайло Чечетов за 2013 рік вніс лише 2 проекти постанови і жодного законпроекту

Одна з постанов рупора регіоналів — про святкування 170 — річчя російського художника Іллі Рєпіна, про це пише газета «Капитал».

«У кожного у фракції є свої функціональні обов'язки, мій полягає в координації роботи фракції», — прокоментував свою парламентську діяльність Чечетов, додавши, що як керівник експертної ради ПР бере активну участь в аналізі підготовлених законопроектів.

Загалом, за рік, що спливає, жодного законопроекту не зареєстрували 19 депутатів. А найбільш продуктивними в розробці законопроектів стали депутати з фракції «Батьківщина»: член парламентського комітету з питань бюджету Тетяна Слюз (вона стала автором або співавтором 61 законопроекту), секретар комітету з питань верховенства права та правосуддя Павло Петренко (57 проектів законів) і голова фракції Арсеній Яценюк (на його рахунку також 57 проектів законів).

А найефективнішими лобістами Ради, як їх називає «Капитал», стали — заступники голови фракції Партії регіонів Артем Пшонка, Сергій Тігіпко, а також глава комітету з питань соціальної політики та праці Петро Цибенко (КПУ).

В той же час тільки 6% від загальної кількості зареєстрованихї законопроектів були підтримані у Верховній Раді і стали законами.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-12-2013 14:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100