27.04.2024 04:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відсіч: на #Євромайдан замість наметів з'являться хати

Громадянський рух «Відсіч» вирішив символічно відповісти на закиди регіоналів про те, що Майдан скоро сам розійдеться й на спроби влади «посприяти» цьому процесу залякуванням і нападами на його активістів.

Свою рішучість стояти стільки, скільки буде потрібно, відсічани продемонстрували, збудувавши на місці легкого мобілізаційного намету умебльовану зсередини дерев'яну хату зі стріхою з віників, які знадобляться після перемоги Майдану для вимітання сміття з України. Хата має «гарріпотерівську» адресу – Майдан Незалежності, 1¾, і в ній можуть прописатися всі учасники Євромайдану (їм видаватимуть довідку про прописку).

Хатинка, як і намет, що був на її місці, залишатиметься місцем збору волонтерів, які займатимуться мобілізацією людей на Майдан, а також «виходом за барикади», тобто агітацією серед широких мас населення. У будь-який час доби всі охочі зможуть взяти у хатинці матеріали для розповсюдження, зголоситися на варту чи просто отримати інформацію про життя Майдану.

Хатинку легко знайти, вона знаходиться з самого краю наметового містечка біля виходу в бік Лядських воріт.

А для того, аби вона була впізнаваною, активісти «Відсічі» розмалюють хатинку й запрошують усіх долучитися до цього творчого процесу сьогодні, 26 грудня о 15.00.

І, звичайно, закликають наслідувати цей приклад зі встановлення майже-нерухомості у центрі Києва.

Боротьба триває!

Слава Україні!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-12-2013 12:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100