26.04.2024 07:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

КУПР відзначатиме десяту річницю Помаранчевої Революції без «диких танців». Відео

Десята річниця Помаранчевої Революції пройде без урочистостей та «диких танців».

Попри спроби нової влади в найкращих традиціях Януковича стерти з пам'яті українців згадки про події 2004 року, Коаліція учасників Помаранчевої Революції скликає людей «відзначати» ювілейну дату народного волевиявлення загальними народними зборами на Майдані.

Участь у акції приймають активісти трьох Майданів: Помаранчевої Революції, Податкового Майдану та Євромайдану. Незадоволені станом справ у державі люди хочуть почути від президента про результати виконання озвучених ним обіцянок.

Адже політв'язні досі сидять за ґратами, а міліцейське свавілля набрало ще більшого розмаху, вбивці Небесної Сотні не покарані, люстрація залишилася просто гучним гаслом.

Кремлівська агентура досі перебуває на певних керівних посадах в Україні, а винуватцям здачі українських територій загарбникам і загибелі тисяч бійців АТО все сходить з рук.

Організатори очікують, що президент України Петро Порошенко, як Гарант Конституції та один з керманичів Помаранчевої Революції і Революції Гідності, арем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та голова Верховної Ради Олександр Турчинов особисто прозвітують перед людьми на Майдані про хід реалізації вимог Революції Гідності в Україні.

22 листопада 2014 року, о 16 годині на Майдані Незалежності розпочнеться організована Коаліцією Учасників Помаранчевої Революції (КУПР) та іншими об'єднаннями громадянська акція Майдан 4.0.
Запрошуємо до спільних дій лідерів та польових командирів Помаранчевої революції, Податкового Майдану та Революції Гідності.

 

 

P.S. КУПР нагадує, що спроби Януковича перешкодити відзначенню річниці не мали успіху.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-11-2014 14:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100