20.04.2024 16:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Екс-губернатор Київської ОДА регіонал Анатолій Присяжнюк, якого шукає генпрокуратура, гуляє Києвом. 2 фото

Розшукуваний правоохоронцями екс-глава Київської ОДА Анатолій Присяжнюк спокійно розгулює столицею.

Про це розповів журналіст Gazeta.ua Оксана Смола, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Колишнього чиновника можна було побачити на вулиці Михайлівська. Також на фото видно номери авто, на якому їздить екс-губернатор.

Анатолія Присяжнюка, який обіймав посаду голови Київської ОДА з березня 2010 по березень 2014 року, підозрюють у розтраті 36, 5 млн грн.

«У ході слідства встановлено, що колишній керівник обласної держадміністрації в 2011 році доручив Державній службі автомобільних доріг України проведення закупівлі у одного з приватних підприємств робіт з реконструкції дороги вартістю 36,5 млн грн. В результаті залучений до реконструкції підрядник без відкритих тендерних процедур перерахував на рахунки суб'єктів господарювання з ознаками фіктивності частину бюджетних коштів», — повідомляла раніше прес-служба Генпрокуратури.

Ці дії мають ознаки кримінальних злочинів, передбачених ст. 191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем) та ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що колишній губернатор спокійно відпочивав з коханкою на узбережжі острова Кріт у Греції.

Анатолій Присяжнюк — батько сина-нардепа від «Народного Фронту» Олександра Присяжнюка, який отримав цього року пост глави Київської обласної організації НФ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-08-2015 13:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100