26.04.2024 12:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд зобов’язав Генпрокуратуру відкрити кримінальне провадження проти Яценюка

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання народного депутата Сергія Капліна та зобов’язав Генеральну прокуратуру відкрити кримінальну справу проти прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка за підозрою в отриманні хабара в розмірі $ 3 млн. за призначення Володимира Іщука гендиректором Концерну РРТ, повідомляє sprotiv.org.

«Я звертався до Генпрокуратури з вимогою відкрити справу і розслідувати корупційний скандал. До мене дійшли факти, що ставленик Яценюка Володимир Іщук, отримав свою посаду за 3 мільйони хабара особисто прем’єру. ГПУ це проігнорувала – тепер суд зобов’язав прокуратуру звернути увагу на це неподобство. Яценюк має відповісти! Це перший крок, далі ми ще розберемося з антиукраїнською діяльністю самого Іщука на посаді. Він має бути покараний за те, що глушить сигнал українського телебачення в прикордонних областях. Зокрема, сприяє трансляції російського телебачення на Одещині та Донеччині». – заявив Сергій Каплін.

Лідер ГО «Інформаційний Майдан» Павло Білоножко, додав, що організація активно підтримуватиме Сергія Капліна і домагатиметься покарання для гендиректора концерну РРТ.

"Іщук обов'язково понесе кримінальну відповідальність, незважаючи на спроби всидіти у своєму кріслі. Громадськість не відступить від своїх вимог і буде домагатися свого до кінця: тотальної люстрації у стратегічному Концерні РРТ, ув’язнення корупціонерів на чолі з Іщуком, відкритого конкурсу на заміщення посад в керівництві РРТ і негайної реформи на підприємстві для подолання загроз нацбезпеці через діяльність злочинного угруповання на чолі з Іщуком ", — заявив Білоножко.

На переконання Капліна та громадських активістів, нинішній одіозний очільник КРРТ причетний до саботажу поновлення трансляції українських телеканалів на Сході України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-10-2015 7:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100