26.04.2024 22:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На #Майдан, на смерть

 

Мати загиблого на під час Революції Гідності Романа Гурика Ірина розповіла, що її син, як і інші Герої Небесної Сотні, усвідомлював, що на Майдані його може чекати вірна смерть.

Про це вона заявила в ефірі програми «Право на владу», повідомляє sprotiv.org.

«Син, коли їхав на Майдан в останній раз, на своїй сторінці у»ВКонтакте", я так добре пам'ятаю цей момент, тому що він забіг, я йому речі складала, він відкрив ноутбук, написав-написав, закрив і побіг на автобус. вже після похорону я дізналася, що там було написано «Всі на Грушевського, на Майдан, на смерть». Дуже важко розуміти, що дитина в 19 років їхала усвідомлюючи те, що в будь-яку секунду віддасть життя. Він це на 100% знав. Я в цьому просто переконана. Я хочу побажати всім тим людям, які з Майдану прийшли до влади, дай Бог вам всім настільки любити Україну, наскільки вони любили її (Герої Небесної Сотні — ред.) ", — зазначила Ірина.

За її словами, вона іноді прокидається вночі від думки про те, що її  двоє дітей, які залишилися, також можуть в майбутньому брати участь у новій акції протесту.

"Я розумію, що середній доньці дев'ять років, а до наступного Майдану, не дай Бог, десять. У нас чомусь така періодичність пішла. І страшно стає, тому що у підростаючого покоління — зовсім інша свідомість. Вони цього всього не терпітимуть. Це однозначно ", — сказала вона.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-02-2016 6:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100