13.05.2024 05:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Литвин: через цю палату пройде не менше 10 мільярдів

Володимир Литвин знає, куди йдуть гроші українців. 5 мільярдів виділили на повернення людям знецінених заощаджень. А в 2008 році, передрікає Литвин, через афлійовані до Тендерної палати структури пройде не менше 10 млрд грн.

У нас же люди звикли жити за принципом: з ким ти, проти кого ти дружиш і з ким ти дружиш проти кого? У нас немає напівтонів. Або чорне, або біле. Але якщо сьогодні подивитись на тих, хто себе співвідносить із опозицією, і тих, хто співвідносить себе з коаліцією, — у них більше спільного, ніж різного. Олігархи. У них однаковий погляд на те, що потрібно країні, що потрібно допреватизувати все, що можна. Забрати і продати землю. Ми з цим не погоджуємося. Але це позиція як регіоналів, так і коаліції. Ми цього категорично не сприймаємо. А неформальне у нас переформатування відбувається. Ну, наприклад, я можу сказати — голосування за ганебний і корупційний закон про державні закупівлі. Вся країна стогне від цього закону і від тих людей, які смокчуть останні соки з людей. Але водночас ми побачили, що випустити пару, начебто, внесли новий закон і проголосували БЮТ, в основі своїй і регіонали. То ми побачили неформальне утворення там, де є економічний інтерес. А інтерес величезний. Бо за минулий рік через Тендерну палату, скажімо, пройшла сума грошей 66 мільярдів на закупівлю товарів і послуг, із них 7 мільярдів пішли саме в приватні кишені. Вдумаються нехай люди: 7 мільярдів. І водночас сьогодні як величезну заслугу показують, що 5 мільярдів виділили на повернення людям знецінених, а точніше кажучи, вкрадених заощаджень. А в цьому році, я переконаний, що через цю палату пройде не менше 10 мільярдів, бо бюджет збільшився. От вам гроші людей. От вам формальне переформатування. Тому я не виключаю будь-яких форматів і навіть, на перший погляд, протиприродних.

Телеканал «НТН»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-03-2008 12:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100