18.05.2024 20:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Цензура! Знято з ефіру телепрограму «ТЕМА ТИЖНЯ»

16 листопада програма «ТЕМА ТИЖНЯ», яка виходить в ефірі тридцять четвертого телеканалу, була виключена із сітки мовлення без пояснення причин.

Директору студії «РЕЗОНАНС-ТБ» Наталії Власовій стало про це відомо за півгодини до ефіру. Колектив програми вважає цей факт порушенням свободи слова – наріжного каменя роботи журналістів.

На думку журналістів, програма була знята з ефіру, тому що сюжет про незаконний продаж акцій тридцять четвертого каналу своїм змістом не влаштував директорат та нових власників каналу.

У сюжеті «Полювання на акції» був витриманий принцип об'єктивності подачі матеріалу, слово надане всім опонентам, а журналіст не робив висновків від себе. Крім того, директора АТЗТ «ТСД» Володимира Білого редакція запрошувала в студію програми. На жаль, він відмовився. 

Журналісти програми «ТЕМА ТИЖНЯ» вважають дії директорату каналу незаконними і такими, що не відповідають принципам журналістської етики. Вони просять громадськість і депутатів захистити права журналістів.

 

В свою чергу редактор Інтернет — видання Sprotiv.org Вадим Гладчук заявляє про початок журналістського розслідування щодо обставин та фігурантів рейдерського захоплення акцій дніпропетровського «34 каналу» та про намір очолюваної ним Всеукраїнської громадської організації «Молодь — надія України» провести мітинги та пікети біля Генпрокуратури та МВС України з вимогами зупинити безпредєл відомих дніпропетровських рейдерів.

Сам заборонений цензурою сюжет про рейдерське захоплення «34 каналу» та про опір цьому Дніпропетровської міськради можна подивитися тут:

Читайте також:

«Укрсоцбанк» стал на сторону рейдеров!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-11-2008 11:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100