20.05.2024 07:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко дала Черновецькому 500 мільйонів гривень

Кабінет Міністрів розподілив по об\'єктах 500 мільйонів гривень коштів стабілізаційного фонду, передбачених на виконання Києвом функцій столиці.

Про це йдеться у відповідній постанові від 11 лютого, повідомляє прес-служба Кабміну.

Згідно з постановою, 200 мільйонів гривень стабілізаційного фонду будуть спрямовані на будівництво ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції \"Либідської\" до \"Васильківської\".

20 мільйонів гривень передбачені на будівництво другого головного міського каналізаційного колектора. 50 мільйонів виділили на перекладку ділянки колектора, який пролягає від житлового масиву Святошин до Чумаковського колектора, 25 мільйонів — на будівництво водопровідної магістралі від вулиці Глибочицької до Володимирської.

13,5 мільйонів гривень заплановано на будівництво трубопроводу від насосної станції \"Пуща-Водиця\" до вулиці Газопровідній, 17,7 мільйона — на будівництво водопроводу від вулиці Гречка до Великої кільцевої дороги.

22,3 мільйона передбачені на реконструкцію Перовського колектора, 20 мільйонів — на будівництво Чумаковського колектора.

12 мільйонів гривень будуть направлені на реконструкцію Лісового колектора, 25 мільйонів — на будівництво споруд артезіанського водопостачання житлового масиву Осокорки-Північні.

Кабмін виділив 60 мільйонів на будівництво Південно-Західного колектора і 4,5 мільйона — на реконструкцію колектора на вулиці Кіото.

Ще 30 мільйонів гривень зі стабфонду будуть направлені на реконструкцію й реставрацію споруд Верховного Суду на вулиці Орлика, 8.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2009 13:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100