28.04.2024 02:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТівець Семинога продався Денису Бассу

Київський міський голова Черновецький, у якого давно криша поїхала від жадібності та показушного образу святенника Тартюфа, давно перестав дивувати столичних підприємців своїми нахабними спробами залізти до них в кишеню.

Його “хлопчик на побігеньках” Денис Басс утворив при мерії монопольку КІА (Київське Інквізиційне Агентство, як його звуть підприємці), що дає дозволи на встановлення кіосків та розкладок для торгівлі. Щоб отримати той дозвіл, треба розоритись і найнятись мерові в лакеї або продати свою безсмертну душу дияволу в особі Леоніда Черновецького з його чортами-посіпаками. А на тих, хто не продався, Льоня-Космос планує нацькувати прокуратуру і міліцію, які у нього давно куплені: як слухняні сторожові пси, гризуть кісточку в будці при мерії.

Але ж найбільше здивував столичних підприємців Блок Юлії Тимошенко. “Воїнство світла” з їхнім “розумним” кандидатом в мери теж кинулося продаватись Черновецькому! Схоже, що Юля кивнула головою, Турчинов назвав ціну, голова Київського БЮТу Анатолій Семинога поїхав “домовлятися” на дачу до Басса, а потім дав “відмашку”... І фракція БЮТ у Київраді дружно підняла лапки за знущальницький проект Дениса Басса, як обдерти підприємців до останньої нитки!

26 травня підприємці пред’явили БЮТу справедливі претензії. На прес-конференції в агентстві УНІАН представники Асоціації власників МАФів та Національного комітету порятунку бізнесу розкритикували позицію БЮТ, якою фактично було підтверджено, що блок “курви з косою” в Києві вже не є опозицією, а представляє з себе кишенькову фракцію Черновецького.

Кияни обурені тим, що Блок Тимошенко не виправдав їх надій. Один з підприємців, Олександр Небрат, публічно відмовився від партійного квитка ВО “Батьківщина”, яку в Києві очолює Анатолій Семинога. Після прес-конференції підприємці влаштували автопробіг. На кожній машині учасників були плакати з вираженням обурення і розчарування прем’єрській фракції: “БЮТ зрадив підприємців”, “Справедливий” БЮТ в останню мить змінив свою позицію щодо МАФ”, “Конгломерат БЮТ+Черновецький – непорозуміння чи смерть МАФів?”, “Юліє Володимирівно! Віддайте голос БЮТу на захист малого бізнесу столиці!”. Було в учасників автопробігу і оптимістичне гасло: “МАФи будуть працювати – кризу здатні подолати”.

Перед учасниками акції протесту спробував виправдатись БЮТівець, депутат міськради Юрій Дмитрук. За його словами, він не знає ніякого проекту Басса, він знає проект, який пройшов три комісії Київради. Дивно було чути такі слова. По-перше, хіба керівник корумпованої антизабудовної комісії Дмитрук не знає, що всі комісії Київради узурповані бандою Черновецького? По-друге, підприємці заздалегідь звернулися до всіх фракцій Київради з вимогою не голосувати за корупційний проект посіпак мера. Тож своїми словами депутат підтвердив, що БЮТівці не почули голосу підприємців та відмахнулися від їх пропозицій.

Також Дмитрук намагався довести, що підприємці не зовсім правильно виписали процедуру сервитуту в своєму проекті. Йому процитували Земельний кодекс, пояснили на пальцях його неправоту, але він продовжував повторювати одне і те ж, мов папуга. Ще й вперто відмовлявся коментувати незаконність прийнятого за участю БЮТ рішення Київради, в якому всупереч Земельному кодексу підприємець не визнається землекористувачем. Схоже, юридична освіта нічому не навчила пана Дмитрука: підприємці краще за нього знають діюче законодавство, наводять грунтовні правові аргументи, посилаються на безліч конкретних статей у законах та кодексах... Депутату-невігласу залишилося тільки червоніти від сорому.

В свою чергу присутній на прес — конференції лідер Всеукраїнського об’єднання \"Молодь — надія України\" Вадим Гладчук, запевнив підприємців, що молодіжна громадськість розпочинає кампанію по збору підписів про дострокове відкликання депутатів Київради від фракції \"Блоку Юлії Тимошенко\". \"Якщо у київських БЮТівців залишилась ще хоч крапля совісті, всі депутати їх фракції у Київраді мають негайно піти у відставку і вибачитись перед киянами за підтримку того беззаконня, яке чинить діючий міський голова\" — заявив Вадим Гладчук.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-05-2009 12:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100