2.05.2024 12:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ющенко йде на президентські вибори як самовисуванець

Президент Віктор Ющенко піде на президентські вибори як самовисуванець і цього тижня подасть документи до Центрвиборчкому.

Про це сказала глава секретаріату президента Віра Ульянченко в інтерв\'ю газеті \«Комерсант-Україна\».

\"Віктор Андрійович вирішив іти на вибори як самовисуванець. Він подасть до ЦВК документи в період з 27 по 30 жовтня\", — сказала вона.

\"А з\'їзд \"Нашої України\", який відбудеться 8 листопада, обов\'язково підтримає його висування і стане основною рушійною силою кандидата в президенти Віктора Ющенка\", — додала Ульянченко, яка очолює \"Нашу Україну\".

Глава секретаріату президента упевнена, що Ющенко прийняв рішення йти на другий президентський термін \"одразу ж, щойно став президентом\".

\"Перемігши на президентських виборах і ініціювавши такі значні реформи, будь-який політик розуміє, що для здійснення задуманого йому не вистачить одного терміну повноважень. Адже важливо не тільки почати справу, але й довести її до завершення, закріпити результати. Йти в президенти на один термін – це несерйозно\", — сказала вона.

При цьому, за словами Ульянченко, \"для Віктора Ющенка обрання на другий термін – не самоціль\".

\"Він не робитиме трагедії з того, що не стане президентом. Не буде це трагедією і для мене – я через три роки піду на пенсію. Це буде трагедія народу, моїх дітей, трагедія журналістів. Тому що Україна сьогодні стоїть перед серйозною загрозою повернення в СРСР у випадку перемоги іншого кандидата\", — заявила вона.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-10-2009 7:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100