2.05.2024 16:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Власники ларьків: мерія Черновецького створює штучні підстави для демонтажу кіосків

KMDA genocidВласники малих архітектурних форм обвинувачують Головне управління містобудування, архітектури й дизайну міського середовища КМДА в навмисному затягуванні переоформлення дозволів на розміщення ларьків на території Києва.

Про це на прес-конференції сказав виконуючий обов'язки голови громадської організації «Правозахист» Геннадій Черево, повідомляють «Українські новини».

«Дозволи не видаються. Що має підприємець? Відсутність документів при роботі приводить до того, що постійно відбуваються перевірки», — сказав він.

На думку підприємця Романа Солодкого, мерія це робить метою штучно створити підстави для демонтажу окремих МАФів як незаконно встановлених.

При цьому, за словами адвоката Віктора Кобилянського, мерія примушує підприємців звертатися за переоформленням документів до посередників — КП «Київське інвестиційне агентство», КП «Київські ринки» і КП «Центр містобудування й архітектури».

«Треба згадати, що ці „легальні“ умовно посередники, скажу відверто, дуже часто виступають посередниками в хабарництві», — додав адвокат.

За словами Кобилянського, мерія дозволяє «Київським ринкам» розміщати свої МАФи на кращих територіях, хоча часто на шкоду пішоходам або в межах «червоних ліній».

Як відомо, у вересні мерія вирішила організувати цілодобову роботу бригади реагування на самовільне встановлення МАФів для їх демонтажу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2009 15:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100