19.04.2024 07:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Андрій Парубій: Хихикання Тимошенко на образи від Путіна – це зневага до України

tim&putin1Депутат від НУНС Андрій Парубій називає зустріч Тимошенко та Путіна в Ялті черговою ганьбою та ляпасом для України.

За його словами, така зустріч ще раз підтвердила прогнози Президента з приводу того, що Росія в жодному випадку не буде вносити до газової угоди будь-яких письмових додатків, де б передбачалася невиплата Україною боргу.

«Україна й далі лишається під сокирою „Газпрому“ і в будь-який момент Росія може заявити про борг нашої держави перед нею», — переконаний Парубій.

Він зауважив, що жодних офіційних документів під час «перемовин» не було підписано. В той же час дуже хвилює моральний бік цих переговорів.

«Починаючи з того моменту, коли Тимошенко три години чекала прильоту Путіна, і закінчуючи тим, як вона себе вела під час зустрічі, складається враження, що з керівником уряду Росії зустрічалася не прем’єр незалежної держави, а його підлегла», — обурюється Парубій.

«Зневага до президента України, яка лунала з вуст Путіна, зустрічала підтримку та „підхіхікування“ Тимошенко. Подібна поведінка вражає і принижує не лише Тимошенко, а всіх українців», — наголосив він.

Парубій нагадав – незалежно від політичних вподобань, президент України всенародно обраний і є символом держави. Відтак, зневага та блюзнірство, з яким себе поводила Тимошенко і Путін – це, в першу чергу, зневага до України.

«На жаль, Тимошенко керується не національними інтересами, а бажанням отримати підтримку Кремля на президентських виборах», — підсумував Парубій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2009 14:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100