27.04.2024 11:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Голова СБУ Наливайченко вважає люстрацію потрібною Україні

Nalivaichenko1В інтерв’ю газеті «День» Голова Служби безпеки України заявив, що пропрацювавши три роки з архівами КДБ, змінив своє ставлення до люстрації та переконаний у необхідності її проведення, як це зробили європейські держави.

Відповідаючи на запитання щодо надання відповіді Росією на запити по кримінальній справі за фактом Голодомору 1932—1933 років, Валентин Наливайченко зазначив, що СБУ отримала відповідь від російської ФСБ, що ці запити передані на опрацювання в прокуратуру Російської Федерації.

Водночас по справі вбитого журналіста Гонгадзе керівник спецслужби наголосив, що СБУ справилася із поставленим завданням – розшукала, затримала й доставила до Києва Олексія Пукача, а також забезпечує його утримання під вартою. В той же час, він додав, що «місця в лісах, які вказав Пукач, ми розшукали, розкопали й провели відповідні експертизи. Вони свідчать про страшні речі – місця масових поховань нікуди не ділися з України. В одному із вказаних поховань знайдено останки десяти трупів з ознаками насильницткої смерті. Звісно, дуже важливо встановити замовників убивства Гонгадзе, але також є важливим встановити замовників цих десяти вбивств».

По інших справах, що розслідуються СБУ, Валентин Наливайченко висловив впевненість у затриманні найближчим часом екс-народного депутат Лозінського та винесенні вироку судді Зваричу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-12-2009 12:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

  • http://mail.ru Грім

    ВЖе б спитали решту звідкі та все таке-як що голова сбу дозволяє щоб злодій двічі засудженний стає президентом- то уявіть що то буде є приклад як поводитися з таким непотрібом зі стрічьці ХОЛОДНЕ ЛІТО 54 -захисти себе сам та УКРАЇНУ

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100