18.04.2024 08:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Наостанок Наливайченко розповів, що Яценюк та він — перші мішені для російських кілерів

Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що служба регулярно перехоплює інструкції для терористів, які працюють проти України. Про це він розповів на телеканалі новин «24», повідомляє sprotiv.org.

«Остання інформація – список тих, кого потрібно негайно прибрати з влади в Україні. На першому місці — прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Я це називаю не для сенсації. Минулого тижня №2 у цьому списку опинився і голова СБУ», — сказав Наливайченко.

Також глава СБУ розповів, що цього року в Одесі планувався небезпечний державний переворот.

«СБУ провела декілька хвиль зачисток до 2 травня, не чекаючи нікого й нічого, результатом трьох хвиль зачистки було затримання 50 людей, в тому числі 2 кілерів», — сказав Наливайченко.

За його словами, було заплановане відокремлення з резонансними вбивствами та вибухами, тобто тим, що було в Криму, а згодом і в Донецьку й Луганську.

Він додав, що СБУ випередила вбивства й інші провокації. І головне, що заарештували саме бойові групи.

Раніше Олег Ляшко повідомив, що у вівторок, 16 червня 2015 року, президент Петро Порошенко внесе до Верховної Ради подання на звільнення Наливайченка.

За його даними, Порошенко запропонує призначити новим главою відомства нинішнього першого заступника Наливайченко Василя Грицака.

За даними ЗМІ, на цю посаду також може претендувати заступник глави адміністрації президента Андрій Таранов.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-06-2015 8:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100