25.04.2024 15:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За фальшивкою Казачка про «пакт Ющенка — Януковича» сторчать довгі вуха банди Тимошенко

koalПрезидент Віктор Ющенко звернувся до генпрокуратури щодо поширення фальшивки щодо його співпраці з Віктором Януковичем.

Про це він заявив в ефірі програми «Велика політика» каналу Інтер.

«Це фальшивка, очевидно. Ніколи я ну буду прем'єром у Віктора Януковича! Запам'ятайте! Такі схеми не цікавлять не мене, ні мою команду!», — запевнив президент.

За його словами, він вже звернуся до прокурора щодо перешкоджання його діяльності як кандидата в президенти. «Порушено правом моє як кандидата в президенти безперешкодно вести виборчу кампанію», — заявив він.

«В обіход запускається брехня», запевнив Ющенко.

«Я хотів би того козачка за штани в прокуратуру привести і хай він покаже документ», — заявив Ющенко, маючи на увазі начебто працівника секретаріату президента Козачка, який оприлюднив начебто угоду Ющенка і Януковича.

«Це  провокація, і якщо за нею виросте якийсь бублик чи ріжки, я не здивуюсь», — додав президент.

«Чому я не критикую Януковича? Тому що це друга серія. Янукович приносить невдалий світогляд для України. І Янукович, і Тимошенко — одна і та сама проблема для України. Вони нічим не відрізняються. Хіба що один двічі судимий, а друга двічі не сиділа», — пояснив він.

«Я сьогодні критикую Тимошенко, виходжу в другий тур — і там критикую Януковича. Зараз більша проблема Тимошенко. Але якщо в другий тур програє вихід демократія, це буде трагедія. Тому я не трачу сили на Януковича, а бережу на другий тур», — заявив Ющенко.

При цьому Ющенко назва Тимошенко «новим диктатором України, яка тримає і виконавчу, і суддівську владу», — наголосив Президент.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-12-2009 13:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100