8.05.2024 16:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За крики «Ганьба!» під час виступу Луценка менти заарештували студента

zatrymanya menti1Львівська міліція затримала в суботу студента, який намагався зірвати зустріч міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з львів'янами.

Зустріч була присвячена агітації за кандидата в президенти Юлію Тимошенко.

Як повідомив начальник Львівського міського управління внутрішніх справ Ігор Цікало, під час виступу Луценка кілька молодиків у залі розпочали скандування «Ганьба!», перешкоджаючи його виступу.

Хлопці відмовилися виконати незаконну вимогу міліції та припинити скандування, тоді і їх вивели з приміщення кінотеатру.

За словами Цікала, який оцінив крики «Ганьба!» на адресу міністра МВС Луценка як дрібне хуліганство і порушення громадського порядку, і було затримано юнака, який виявився студентом НУ «Львівська політехніка».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-12-2009 7:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • крістіна

    І як тільки вже не називають наших працівників міліції,що про них не говорять навіть не задумуючись над тим чи дійсно всі працівники внутрішніх справ настільки погані.Про те,чи насправді всі міліціянти думають тільки про гроші,владу над іншими та про показники своєї роботи?

    Якщо ж все таки добре подивитися,то навіть між так званими «перевертнями в пагонах»,працюють ті які в дійсності стараються більше для людей чим для себе,які ще чогось стараються добитися в тому житті та думають про майбутнє нашої Держави,візьмем за приклад такого як Телішевський Назар Володимирович 1983 р.н.,який раніше працював в патрульно постовій службі в Галицькому райвідділі на Мартовича 2.Проте, зараз він працює лейтенантом в Львівському Міському Управлінні(ЛМУ)

    Ми часто чуємо такий вислів:"мент проти мента ніколи не піде",але чи це завжди так?Точно що не у нашому випадку,який стався ще на початку зими.

    Приблизно в грудні місяці троє працівників патрульно постової служби Галицького райвідділу,знаходившись в нетверезому стані,прийшли на офіс на вул.Л.Українки 16,для того щоб невідомо про що поговорити із їх знайомою 22-річною Марією,проте дівчина побачивши що вони в нетверезому стані зігнорувала їхній візит,за що і нетверезі праціники МВС,завдали їй тілесні ушкодженя.Марія в свою чергу повідомила про це лейтенанта,якого вона взагалі не знала, і спілкувалася з ним лише раз.Почувши про даний випадок,залишивши всі свої важливі справи ,приїхав ніхто інший, як працівник міліції ЛМУ Телішевський Назар Володимирович,який захистив всі права та інтереси громадянки.

    На перший погляд це здається дивним, адже Назар Володимирович працював раніше з тими самими хлопцями в патрульно постовій службі та знаходився і надалі з ними в хороших,дружніх відносинах,та в цьому випадку пішов проти нападників.

    -"В моїх інтересах є допомогти людині,яка цього потребує і що б це мені не коштувало,я йду за правду і за справедливість!"-каже Назар.

    На даний час Телішевський Н.В. працює лейтенантом в Львівському Міському Управлінні,а крім того він являється відомим співаком в Оперному театрі.Його метою і дальше залишається допомагати людям наштовхувати їх на добрі діла.

    Нажаль не кожен із працівників МВС, насмілюється жертвувати собою та своєю репутацією серед колег по роботі заради добрих справ та допомоги іншим,так як для нашого 26-річного Назара Володимировича це звичайне явище

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100