27.04.2024 06:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ющенко розповів про кримінальне оточення Тимошенко

banda Timoshenko1Президент Віктор Ющенко заявив, що БЮТівець Олег Ляшко є тричі судимим.

Про це він сказав на зустрічі з громадськістю Хмельницької області.

«Голосував хтось з вас за Ляшка тричі судимого?.. Депутат Олег Ляшко, заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету має багатий послужний список: 3 судові справи, одна відсидка, конфіскація майна», — сказав президент.

Крім того, за словами Ющенка, фігурантом кримінальних справ, у тому числі в якості підозрюваного, був ще один депутат від БЮТ — Андрій Портнов.

При цьому, за інформацією президента, в даний момент Портнов відповідальний за успішний для кандидата в президенти Юлії Тимошенко результат судових розглядів.

«Портнов є головним координатором юридичних процесів із забезпечення необхідного розгляду на виборах (справ, які стосуються) кандидата в президенти, пані Тимошенко», — сказав він.

«Головний напрям діяльності Портнова — збереження на посаді певної людини в суді для того, щоб привести результати виборів на користь Тимошенко», — заявив президент.

Крім того, за словами Ющенка фігурантом кримінальних справ був і перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

Також президент зазначив, що близько 25 депутатів від БЮТ мають відношення до великого бізнесу, що викликає певні питання до їх діяльності в якості депутатів.

Крім цього, він зазначив, що деякі депутати від БЮТ, а також державні чиновники, призначені за квотою цієї фракції, мають родинні зв'язки з особами, які обіймають високі державні посади, у той час як Тимошенко заперечує наявність таких зв'язків.

 

Редакція опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org радить Вам ознайомися з цікавою підбіркою статтей про кримінальне оточення Юлії Тимошенко:

Как избавиться от «своих» воров. Рецепт Ю.В.Тимошенко

Криминальный банкир из БЮТа Сергей Буряк

Свинська афера бютівця Сергія Буряка з податкової на фоні свинячого грипу

Свинська афера ДПА–2. Ігри нардепа-бютівця Антона Яценка

Лозинский: бютовское животное с депутатскими полномочиями. Фотодокументы

Олийныка убил не Лозинский, а председатель Верховного Суда Украины Василий Онопенко?

Бриллиантовая отмычка

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-12-2009 6:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://криминальноеокружениетимошенко валек

    она ведь сама судимая!вот и понабирала братанов!БАНДАРША!!!!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100