26.04.2024 20:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Політична цензура на Українській правді. Лист Олені Притулі

censored3Нещодавно на Народній правді було видалено всі мої дописи, статті та новини, а доступ до акаунту було заблоковано:
http://narodna.pravda.com.ua/rus/authors/48a9355b2cc7e/
 
Мені з коментарів форумних тролів до статтей на Главкомі  http://glavcom.ua/articles/879.html та http://glavcom.ua/articles/843.html стало відомо, що причиною стала моя позиція щодо корумпованого депутата Київради Прогнімака, який вже тривалий час поширює брехню та наклепи у Інтернеті на мене, через мою журналістську та громадську діяльність, публікації про його діяльність зі знищення зелених зон Києва на Sprotiv.org .
 
Мені також відомо, що 17 травня 20010 року на Економічні правді на правах реклами вийшла рекламна стаття про Прогнімака та його партію: http://www.epravda.com.ua/news/2010/05/17/235479/ Тому жодних сумнівів щодо мотивів політичної цензури на Українській правді у мене немає.
 
Раніше я звертався з листами щодо видалення наклепницьких публікацій про мене анонімних авторів на Народній правді. Але жодної відповіді не отримав.
http://narodna.pravda.com.ua/rus/politics/4b279e0791bcc/
http://narodna.pravda.com.ua/rus/politics/4b3913dc5b8ec/
 
Звертаю увагу редакції Української правди на брудні методи шантажу журналістів з боку депутата Прогнімака, жертвою яких став також керівник видання «Главком» Шлинчак. Про це пише у своїй статті журналіст Юлія Лимар: http://glavcom.ua/articles/879.html 
Раніше у подібний спосіб мене теж шантажувало оточення Прогнімака (фото у додатку, до речі наклеп яким мене шантажували було розміщено на Народній правді).
prognimak shantaj1

 
Прошу редактора Української правди Олену Притулу відновити доступ до мого журналу на Народній правді та відновити знищені публікації щодо тендерної мафії, політичної цензури, афер Тимошенко та порушень прав людини в Україні.
 
 
Вадим Гладчук, редактор опозиційного Інтернет-видання Sprotiv.org

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-05-2010 15:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100