19.04.2024 17:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мати Гонгадзе обурена, що Ганна Герман на ній робить собі піар

Gongadze Lesya1

На фото мати вбитого журналіста Леся Гонгадзе

Мати журналіста Георгія Гонгадзе просить політиків не «піаритися» і не виносити на всенародне обговорення її матеріальне становище.

Натомість Леся Гонгадзе закликає приділити більшу увагу розслідуванню справи її сина.

Так вона відреагувала у коментарі «Deutsche Welle» на пропозицію бізнесмена і депутата від Партії регіонів Ріната Ахметова купити для неї квартиру, озвучену Ганною Герман.

Заступниця глави адміністрації президента у телеефірі у п'ятницю сказала, що Ахметов дізнався від неї про складне матеріальне становище матері Гонгадзе і захотів придбати квартиру для пані Лесі.

Прес-секретар Ахметова Олена Довженко підтвердила «Deutsche Welle», що така пропозиція була, нині вона залишається актуальною і відпрацьовуються робочі моменти.

Однак Леся Гонгадзе заявила: «Питання квартири, матеріальна допомога чи інші коштовні подарунки для мене нині не актуальні».

«Пріоритетом для мене є справа з розслідування вбивства мого сина, а не те, де я живу і який у мене туалет», — сказала мати загиблого журналіста.

«Тому я змушена відмовити добрим намірам бізнесмена Ріната Ахметова, хоча особисто він мені цього й не пропонував», — наголосила Леся Гонгадзе.

За її словами, такі пропозиції надходять часто, особливо перед виборами.

Ще у 2005 році мати Георгія Гонгадзе відмовилася від аналогічної пропозиції Леоніда Черновецького щодо нового помешкання.

«Перед цими президентськими виборами мені пропонували відкрити рахунок у банку на чималу суму в іноземній валюті, від чого я відмовилася. У цій ситуації для мене це неважливо», — сказала Леся Гонгадзе.

«Я постійно наголошую, що не хочу, аби політики використовували моє становище», — додала вона.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-09-2010 9:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100