29.03.2024 09:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Адвокат тендерного мафіозі Цушка Тетяна Монтян опинилася за гратами

Montyan Tetyana2Прибувши на прохання знайомих 21 жовтня 2010 року до Подільського райуправління міліції (вул. Хорива, 20) з ордером на захист Родменок Марії Єгорівни, яку міліція побила на вулиці й запроторила за грати, адвокат Тетяна Монтян побачила, як її клієнтку виводять всю побиту в наручниках і з передавленими кайданами синіми й нерухомими руками. Міліція не лише не вдовольнила вимоги адвоката про допуск до клієнта, а й навіть не дозволила лікарям, які приїхали на виклик до іншої людини, надати М. Родменок медичну допомогу, коли жінка впала майже непритомна і почала благати про лікаря.

Суперечка між Т. Монтян і правоохоронцями закінчилася тим, що чоловік у цивільному, який назвався заступником начальника райуправління, наказав затримати Тетяну Монтян, і вона вже півтори години сидить за гратами в очікуванні чи то складання протоколу, чи то бесіди, чи то допиту, бо міліція надає найсуперечливіші відомості — від того, що такої затриманої у них немає, до того, що адвокат не затримана, а знаходиться у райуправлінні... в якості свідка. Свідком якого злочину чи правопорушення стала адвокат Монтян — не кажуть, представлятися теж не бажають.

Цікава поведінка в цій ситуації «рубахі-парня», викривача «ментовського бєспрєдєлу» часів минулої влади Костянтина Стогнія, який нині є речником Міністерства внутрішніх справ. Спочатку він відповів Тетяні Монтян, яка обдзвонювала всі телефони довіри та інші можливі номери, що це її проблеми, що адвоката не пускають до клієнта, а потім припинив взагалі брати слухавку й передав телефон «лівій» людині, яка відповідає, що пана Стогнія немає за цим номером.

Телефони Подільського райуправління — 0444162434, 0444252434, телефон Костянтина Стогнія — 0674415354

 Поки писалася ця новина, в міліції вже народилася третя версія: Тетяна Монтян затримана за ст. 185 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-10-2010 18:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100