26.04.2024 00:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

НАБУ погрожувало зброєю адвокату Ігорю Черезову. Подробиці

Cherezov-pogrozi-NABU1

Адвокат Ігор Черезов заявляє, що представники НАБУ застосувавали фізичну силу, погрожували зброєю і перешкоджали його професійній діяльності

Про це повідомляє sprotiv.org з посиланням на «фейсбук» адвоката.

Адвокат заявляє, що «НАБУ в черговий раз перешкоджало йому в здійсненні професійної діяльності, погрожуючи зброєю». Представники органу не допускали Черезова для участі в обшуку в офісному приміщенні, де, за інформацією бюро, знаходиться також кабінет екс-депутата Миколи Мартиненка.

«Однак, формально цей обшук Миколи Мартиненка не торкався. Постанова була виписана на обшук за адресою, де знаходиться цілий ряд підприємств (заступник керівника одного з них є моїм клієнтом). А підстава для обшуку взагалі абсурдна — нібито „проведення зустрічей“ (!) за цією адресою. Так НАБУ далеко піде — на черзі ресторани, кафе, бари, генделики», — написав Черезов.

Адвокат припустив, що «шукали що-небудь проти Мартиненка».

«Коли я прибув на місце обшуку, НАБУ вже влаштувало там класичні „маски-шоу“. І в грубій формі відмовилися мене пропускати, хоча у мене були для цього всі повноваження як адвоката. Я зміг потрапити туди тільки за допомогою телебачення, яке приїхало брати у мене коментарі по побиттю інших адвокатів. Сподіваюся, на місці обшуку нічого не підкинули — від НАБУ вже всього можна очікувати», — заявив адвокат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-07-2016 11:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100