25.04.2024 04:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Януковича вважають, що крім Северінсен Тимошенко платить Штюдеманну

psih2Депутат-регіонал Олена Бондаренко слідом за Анною Герман звинувачує західних експертів в отриманні матеріальної вигоди від опозиції.

Такий висновок можна зробити з інтерв'ю Бондаренко газеті «Київський телеграф».

За її словами, опозиція налаштовує Захід проти української влади.

«На жаль, ці істерики з допомогою прекрасного „бютівського“ менеджера Немирі досягають Європи. А оскільки кричить він найголосніше, то і висновки про стан справ в Україні у Європи не завжди об'єктивні», — зазначила Бондаренко.

Крім того, за словами Бондаренко, західні експерти необ'єктивні, тому що виступають консультантами опозиції і отримують за це матеріальну вигоду.

«Ну а якщо врахувати, що багато наших віщунів (такі як Штюдеманн або Северінсен) потім знаходять собі тиху забезпечену старість в якості консультантів наших опонентів, то яка там об'єктивність, панове?!», — обурилася Бондаренко.

Дітмар Штюдеманн — колишній посол Німеччини в Україні, який у 2006—2007 був позаштатним радником президента України. Зараз є радником Deutsche Bank.

Влітку цього року за підсумками 100 днів президентства Януковича Штюдеманн сказав, що «політику нової влади можна охарактеризувати як зосереджену на стабілізації, але все-таки авторитарну».

Як відомо, раніше Ганна Герман звинувачувала екс-доповідача ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен в тому, що вона отримала в Києві квартиру від Юлії Тимошенко.
 
У відповідь Северінсен звинуватила Герман у брехні, зазначивши, що під час одного з візитів, щоб заощадити гроші на готелі, проживала в Києві у квартирі своєї знайомої.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-10-2010 7:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100