20.04.2024 19:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олені Бондаренко пропонують ще засекретити прізвище та ім'я

Депутат від «Батьківщини» Андрій Павловський називає маячнею пропозицію «регіоналки» Олени Бондаренко про засекречення особистої інформації чиновників. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

«Я цього не розумію. Засекретити день та місце народження. Навіщо? Їй що – соромно через те, де вона народилася? Не хоче говорити, що це Донецьк? Незрозуміло, що тут поганого. Чого б тоді ще не засекретити прізвище, ім'я та по-батькові?», — поцікавився нардеп.

Політик вважає, що такий законопроект є не власною ініціативою Бондаренко, а вказівкою з адміністрації президента. «Певне, це відбувається через те, що журналісти пишуть різні запити, дістають інформацію про статки чи кримінальне минуле тієї чи іншої особи. От, наприклад, про те, як Рінат Ахметов заробляв свій перший мільйон. Може, вона його так захищає. По освіті теж періодично виникають скандали. Бо виявляється, що в людей, які претендують на вищі посади в державі, немає вищої освіти. Відповідно вони не закінчували інститути та університети. Нещодавно таке було із Наталією Королевською – вона загубила диплом, якого б наче і не було. Згодом їй видали якусь „корочку“. От тепер Геннадій Москаль шукає її однокурсників, які б могли підтвердити, що навчалися разом із Королевською, але досі знайти не може», — зазначив Павловський.

Він припускає, що деякі чиновники соромляться того, що поки люди навчалися, «вони з бітами ходили по базару, тому не хотіли б повертатися у своє минуле».

За словами депутата, «Батьківщина» не буде голосувати за таку пропозицію, бо це навіть не можна обговорювати.

Парламентар зауважив, що є велика ймовірність, що парламент проголосує за цю ініціативу, тому що «регіонали» «слухаються руку Чечетова».

Павловський також зізнався, що він не відчуває дискомфорту через те, що громадськість знає його особисту інформацію.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2013 13:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100