28.03.2024 22:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

СБУ продовжує переслідувати опозиційний Демократичний альянс

SBU-KGB1СБУ продовжує "профілактичні бесіди№ з активістами «Демократичного альянсу», повідомляє «Українська правда».

5 листопада 2010 року у Харкові співробітник Служби безпеки провів неофіційну зустріч з активістом «Демократичного Альянсу».

Працівник СБУ цікавився діяльністю обласного осередку організації та детально розпитував про його керівництво.

«Це вже четверта зустріч представників Служби безпеки з активістами нашої організації за короткий проміжок часу. Зустрічі відбуваються в різних регіонах», — розповів глава «Демократичного альянсу» Василь Гацько.

«Це дає нам підстави говорити про те, що українська спецслужба стрімко опановує радянські методи роботи з громадсько- та політично активними громадянами», — додав він.

«Все, про що питають співробітники СБУ у наших активістів, можна з легкістю знайти на сайті організації. Якщо такі зустрічі розглядати з точки зору отримання інформації, то вони є абсолютно безглуздими», — заявив Гацько.

«Тому, увагу СБУ до членів „Демократичного альянсу“ ми розцінюємо виключно як тиск, спробу залякати та вплинути на наше функціонування», — додає він.

Як відомо, Служба безпеки повідомила громадську організацію про те, що зустрічі з її активістами відбувались «виключно на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та Законами України».

В червні-вересні співробітники СБУ провели зустрічі з головою Миколаївського облосередку альянсу Юлією Гречкою, головою Черкаського облосередку організації Таїсією Плахутою та провели телефонну розмову з головою Чернігівського обласного осередку Ігорем Андрійченком.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-11-2010 21:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100