26.04.2024 21:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Жителі Василькова принесли Януковичу унітаз. Фото

104003Близько 150 людей пікетували адміністрацію президента з вимогою визнати незаконним обрання мером Василькова Київської області чинного мера Сергія Іващенка.

Учасники акції тримають плакати з написами «Іващенко купив Васильків у Присяжнюка», «Іващенко — не наш мер», «Геть Іващенка з посади міського голови» тощо, повідомляють Українські новини.

Кандидат на посаду мера Василькова Анатолій Боровик повідомив, що основною вимогою мітингувальників є скасування постанови тервиборчкому про перемогу Іващенка й повторне перерахування голосів.

Зі слів Боровика, відповідно до протоколів дільничних виборчкомів з мокрими печатками, за нього проголосували 2 857 виборців, а за Іващенка — 1 681.

«Після повторного перерахування голосів міською виборчою комісією ці результати стали абсолютно протилежними. За офіційною інформацією, в Іващенка стало на 58 голосів більше, ніж у мене», — сказав кандидат у мери Василькова.

Він упевнений, що така ситуація — результат дій комісії й фальсифікацій, зокрема псування бюлетенів із голосами за інших кандидатів. Боровик зазначив, що звернувся із заявою про ці порушення до Генеральної прокуратури й у Служби безпеки України.

Крім цього, жителі Василькова мають намір проводити протест 3 дні, й у разі урахування їхніх вимог протест припиниться. У разі ж, якщо влада ніяк не відреагує на їхні вимоги, вони мають намір продовжувати акції протесту.

Нагадаємо, раніше Всеукраїнська партія народної довіри заявила, що прокуратура Київської області почала перевірку можливих фальсифікацій виборів мера Василькова в Київській області за результатами перерахування голосів.

Крім того, Боровик направив позов до Київського обласного адмінсуду із проханням визнати результати перерахування голосів, відданих за кандидатів на посаду мера Василькова, недійсними.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-11-2010 19:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100