25.04.2024 23:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Прес-полковник міліції Поліщук вигадав байку про прозорий пакет з 28 тисячами редактора журналу «Кореспондент» Віталія Сича

brehnya1Співробітників «Беркута» зацікавив великий прозорий пакет з 28 тисячами гривень в руках у головного редактора журналу «Кореспондент» Віталія Сича.

Цей пакет він намагався заховати від міліціонерів, сказано в повідомленні прес-служби київської міліції, яке цитує ЛІГАБізнесІнформ.

«З пояснень бійців групи швидкого реагування, які несли чергування на території Дарницького району столиці, о 19.30 на проспекті Бажана, 12 біля одного з офісних приміщень вони помітили двох чоловіків, які стояли поруч з автомобілем», — заявили в міліції.

«Один з них, побачивши патруль „Беркута“, намагався щось заховати в салоні автомобіля. Співробітники міліції звернули на це увагу», — наголошується в повідомленні.

«Двоє бійців спецпідрозділу підійшли до чоловіків, представилися і попросили пред'явити документи. Однак документів правоохоронцям надано не було», — сказано в заяві міліції.

В одного з чоловіків співробітники «Беркута» побачили в руках поліетиленовий прозорий пакет для сміття, через який виднілися грошові купюри.

«Міліціонери запитали, що це за гроші і кому належать, на що почули відповідь від чоловіка, який представився журналістом Віталієм Сичем, що в пакеті 28 тисяч гривень і гроші належать йому», - традиційно набрехали в міліції.

Співробітники «Беркута» поцікавилися, чи не боїться журналіст з такою сумою ходити у вечірній час по місту.

«Щоб переконатися, що нічого протизаконного не відбувається, бійці „Беркуту“ попросили Сича відкрити автомобіль для огляду, на що останній відповів, що це авто його сестри. Він подзвонив їй по телефону, а через деякий час з'явилася жінка, яка назвалася сестрою і відкрила автомобіль», — сказано в повідомленні.

«Беркут» перевірив багажне відділення та оглянув салон авто.

«Не виявивши нічого підозрілого, міліціонери принесли свої вибачення, попрощалися і поїхали далі по маршруту», — зазначили прес-служби київської міліції, керівником якої є відомий своєю брехнею полковник Володимир Поліщук.

У свою чергу Сич заявив, що «ніякого пакету в мене не було, як, власне і підстав для мого обшуку».

«Ми нічого не перекладали, просто стояли біля машини. Гроші знайшли у мене в кишені після того, як провели обшук. Вони лежали в конверті, в кишені джинсів», — зазначив журналіст.

«Документи я пред'явив — водійське посвідчення. Якби не показав, вони б в житті не відчепилися. Та й машину вони, наскільки я розумію, перевірили неправомірно», — пояснив Сич.

«Я не хотів закочувати істерику і переводити питання в площину професійної діяльності, але після такої нахабної брехні змушений буду попросити пояснення», — заявив головний редактор «Кореспондента».

 

Читайте також:

13 грудня «Беркут» затримав ще і журналіста Віталія Сича

Беркут затримав журналіста «Української правди» Мустафу Найема

Щодо незаконно затриманого журналіста Мустафи Наема сфабрикували адмінпротокол? Фото. Аудіо

Мустафа Наем: Ксенофобия не должна стать лицом украинской национальности

Брехливий прес-полковник міліції Володимир Поліщук вигадав нову версію затримання журналіста Мустафи Наема?

Могильов кришує своїх беркутівців-перевертнів

Пресс-полковник милиции Полищук пообещал, что до конца расследования национальность Мустафы обсуждать не будет

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-12-2010 20:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100