28.03.2024 13:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура затримала бютівського зятя голови Верховного Суду Євгенія Корнійчука

Korniichuk Evgen1Генпрокуратура затримала колишнього першого заступника міністра юстиції Євгенія Корнійчука.

Він був затриманий після п'ятигодинного допиту і знаходиться у Подільському ізоляторі тимчасового утримання, повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на джерело в ГПУ.

Корнійчук давав свідчення у справі пов'язаній з наданням послуг юрфірмою Magisters (колишня назва — «Магістр & Партнери») компанії «Нафтогаз Україна».

Корнійчуку ставиться в провину той факт, що він, перебуваючи на посаді першого заступника міністра юстиції, підписав лист, яким дозволив проведення конкурсу на юридичне обслуговування «Нафтогазу» у одного виконавця.

«Магістр & Партнери» співпрацювала з «Нафтогазом України» з 2002 року.

Прес-секретар Корнійчука не змогла ні підтвердити, ні спростувати інформацію про його затримання, проте вона повідомила, що сьогодні, 22 грудня, дружина Корнійчука народила дочку.

З квітня 2005 року Корнійчук був головою столичної організації Української соціал-демократичної партії (в кінці того ж року УСДП увійшла до Блоку Юлії Тимошенко).

На виборах у Раду 2006 року — пройшов до парламенту за списком БЮТ.

В кінці 2006 року він очолив УСДП, після того, як колишній голова партії — тесть Корнійчука Василь Онопенко — став головою Верховного суду України.

Перед обранням, Корнійчук очолював фінансову практику фірми «Магістр & Партнери» (був старшим партнером, пізніше — позаштатним радником).

Спеціалізувався на фінансовому праві та законодавстві з енергетики, нафти і газу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-12-2010 20:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100