17.04.2024 00:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через нові порядки гауляйтера столиці Попова депутати не можуть потрапити на поверхи мерії

Kievrada1Депутати Київради висловили своє обурення з приводу того, що Київська міська держадмінстрація встановила шлагбаум при в'їзді на подвір'я, повідомляє Українська правда — Київ.

Про це на сесії міськради 23 грудня 2010 року заявив депутат від Блоку Черновецького Віктор Гринюк.

Його підтримали й депутати інших фракцій — ГАКу, Партії регіонів, «Республіки Київ», БЮТ.

За їх словами, вони заявили, що виконавчий орган знаходиться в будівлі міськради, натомість депутати повинні брати перепустки, щоб проїхати на автомобілі у двір.

Зокрема, депутат Блоку Кличка Наталія Новак вимагала дозволити проїзд за депутатським посвідченням, а не за якимись перепустками.

Водночас депутат від Народної партії Валерій Мошенський заявив, що крім цього, депутати часто не можуть зайти на поверхи КМДА, коли їм треба потрапити до якогось чиновника.

"Депутати не можуть зайти на поверхи. Блокують поверхи, стоять замки і ми як хлопчики, чи як дівчатка стоїмо і чекаємо, коли нас туди пропустять, до якогось заступника чи богу, бо вони дуже великі цяці. Давайте вирішимо, чия будівля. Наша. Встановимо правила поведінки в нашому будинку. І не тільки для нас, а перш за все для адміністрації. Я не збираюсь нічого ні в кого просити, принижуватися і бігати дозволи брати, — заявив Мошенський.

Депутат від ГАК Олександр Пабат наголосив, що «будь-які перепони і шлагбауми повинні погоджуватися в першу чергу з Київрадою і саме депутати повинні вирішувати, де, що ставити і яким чином перекривати».

«Ми нікого нічого не повинні просити. Це наш двір, наша споруда і нам вирішувати, як нею користуватися», — додав він.

Депутат від ПР Олексій Омельяненко заявив, що проблема парковки у внутрішньому дворі пов'язана з тим, що двір «занадто доступний для різних категорій і чиновників і помічників, і так далі».

«Проблему можна вирішити, скоротивши кількість пропусків для тих хто заїжджає у двір КМДА. Розділити два двори — для адміністрації і для Київради», — пояснив він.

У результаті секретар Київради Олесь Довгий оголосив перерву, після якої заявив, що досягнув домовленості з керівництвом КМДА.

«Ми знайшли спокійне і зважене рішення. Ми погодили, що на територію можуть заїжджати перші особи держави, депутати ВР, серед представників КМДА на територію можуть заїжджати лише керівники, перші керівники, їхні заступники та начальники головних управлінь. Всі решта не мають права заїжджати на територію Київради», — сказав він.

Довгий також додав, що депутат Київради, за своїм посвідченням, може паркуватися коли завгодно і де завгодно у дворі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-12-2010 15:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100