20.04.2024 18:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Комендант Майдану підприємців Сергій Мельниченко пропонує покарати Колеснікова. Фото. Документи

nameti yanuka na maidani2007-1

На фото видні масивні металеві штирі, які стирчать прямо із плитки пошкодженої янучарами

Один з організаторів «податкового Майдану», комендант «Міста волі» Сергій Мельниченко вважає Бориса Колеснікова головним винуватцем ушкодження майна в центрі Києва через мітинги 2007 року.

Про це йдеться в заяві Мельниченка, яку розіслав Центральний штаб захисту українського підприємництва 30 грудня 2010 року, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Якщо при установці наметів дійсно пошкоджено плитку, то пошкодив її Колесніков. Там у різний час стояли намети комуністів, соціалістів і ще багатьох інших. Ніякої експертизи ні за минулі роки, ні тепер не проводили», — відзначив він.

«Тому ніяких законних підстав стверджувати, що начебто плитку пошкодили намети підприємців, немає», — заявив один з організаторів «податкового Майдану».

Як повідомлялося, з 22 листопада по 3 грудня 2010 року на Майдані Незалежності в Києві проходила безстрокова акція протесту підприємців з вимогою відмінити зміни в Податковий кодекс.

На початку грудня київська міліція незаконно порушила кримінальну справу за фактом навмисного ушкодження майна під час установки наметів підприємцями на цій акції протесту.

Postanova Mandich1

Postanova Mandich3

Postanova Mandich2

 

KMDA sait zbitki

Сайт КМДА про збитки від янучар у 2007 році

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-12-2010 13:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100