2.05.2024 18:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція заарештувала «свободівця» Володимира Сівака з Київщини

zatrymanya menti1Затримано главу Березанської райорганізації партії «Свобода» у Київській області Володимира Сівака.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на прес-службу «Свободи».

За інформацією партії, в середу о 7:15 в будинку Сивака було здійснено обшук, а о 9:15 його відвезли в невідомому напрямку.

На даний момент близькі та родичі глави райорганізації партії не знають про його місце знаходження та причини затримання.

У зв'язку з цим глава Київської облорганізації «Свободи», депутат Київської обласної ради Святослав Ханенко звернувся до Управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області з проханням надати інформацію про Сивака.

Правоохоронці відмовилися надати інформацію про його місце перебування.

У повідомленні підкреслюється, що Київська облорганізація «Свободи» вважає затримання Сивака прикладом політичних репресій щодо опозиції і закликала правоохоронні органи негайно повідомити рідним і однопартійцям глави райорганізації партії про причини його затримання і місце перебування.

Як відомо, суд заарештував заступника голови облорганізації ВО «Свобода» Юрія Гудименка за підозрою в причетності до вибуху бюста Сталіну в Запоріжжі 31 грудня 2010 року.

Пам'ятник Сталіну був повністю знищений вибухом 31 грудня.

10 січня міліція затримала Гудименка. Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Гудименко затриманий у справі про осквернення пам'ятника Дзержинському.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-01-2011 20:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100