26.04.2024 19:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кнопкодави Януковича змінять Конституцію, щоб як Ахметов не ходити в парламент

golos rada1У Партії регіонів готові внести зміни в Конституції для скасування особистого голосування депутатів.

Про це він сказав у коментарі «Головкому» глава комітету з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності ВР регіонал Володимир Макеєнко.

При цьому він вважає неможливим домогтися особистого голосування депутатів.

«Не реально запустити систему особистого голосування в парламенті, адже вона працює тільки тоді, коли двома руками натискаються дві кнопки. Кожний буде голосувати за себе? Ну, ви прийдіть у зал і подивіться, адже жодне рішення так не приймуть! Як ми будемо закони голосувати?», — обурюється депутат.

«Думаю, треба вносити зміни в Конституцію, закон про регламент і в закон про статус народного депутата. Адже життя вимагає такого голосування, яке є зараз. От ви мені дзвоните зараз, а я в кулуарах. У залі йде голосування. Давайте говорити правду. Голосувати кожному за себе – неможливо!», — заявив Макеєнко.

«Як тоді ходити на засідання комітету, прес-конференції, зустрічі з виборцями, прийомні дні, слідчі комісії? Неможливо бути одночасно і там, і в залі. У нас партія голосує практично одноголосно, не важливо, скільки там людей сидить – 180 або 150», — заявив регіонал.

Як відомо, під час голосування за зміни до Конституції стався скандал, пов'язаний з тим, що депутат Володимир Ар'єв був у США разом зі своєю карткою, але в залі голосував дублікат картки.

Як відомо, Рінат Ахметов практично ніколи не відвідує парламент, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-02-2011 13:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Євген

    Що? Що? Депутати не здатні виконувати Конституцію? Чому? Бо брехуни, злодії і бандити.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100