29.03.2024 16:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція організовує провокації проти учасників вуличних протестів на захист Софії Київської. Фото

Sofya18 лютого 2011 року під час акції «На сполох! Софія Київська знову у небезпеці!» міліція застосувала призабуті методи провокацій радянських часів.

Про це розповів у своєму щоденику у «Фесбуці» народний депутат Олесь Доній: «Під час акції проявився провокатор. Він цілеспрямовано надміру голосно викрикував антисемітські гасла. Робив все, щоб спровокувати учасників акції та привернути увагу присутніх мас-медіа. Його захищала та супроводжувала міліція!» — пише організатор «Революції на граниті».

Як зазначає Олесь Доній, на його спроби привернути увагу міліціонерів щодо провокації, представники МВС ніяк не реагували. Натомість влаштували провокатору супровід.

«В подальшому, — зазначає Доній, зробивши свою „чорну справу“ — покрасувавшись з провокаторськими гаслами перед телекамерами, суб'єкт сів у Міцубісі і від'їхав».

Спроби народного депутата з'ясувати безпосередньо у громадянина його особу наштовхнулися на незаконну протидію міліції.

«Отже, маємо спроби дискредитації вуличного Руху Опору шляхом засилання у середину акцій. В подальшому, такі провокатори можуть показуватися провладними мас-медіа, щоб показати буцімто „справжнє обличчя“ вуличної опозиції» — зазначає у своєму щоденнику Олесь Доній, повідомляє Спротив.

Пізніше учасникам акції протесту вдалося встановити особу антисеміта-нигідника — ним виявився Віктор Щербина (на фото).

Sherbina Viktor1

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-02-2011 19:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Євген

    Треба надати фото, відео. Не лише марку, але й номер машини. І поширити. А так пояснення є беззубими.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100