28.03.2024 15:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд не дозволив полковнику міліції Стогнію безкарно бити народного депутата

Stognyi Konstantin3Суд визнав незаконною відмову у порушенні кримінальної справи після бійки депутата від НУНС Юрія Гримчака і Костянтина Стогнія.

Як повідомляє прес-служба «Народної самооборони», Подільський райсуд Києва визнав незаконною постанову прокуратури про відмову депутату Гримчаку в порушенні відповідної справи.

«З постанови про відмову в порушенні кримінальної справи вбачається, що заступник прокурора прийняв рішення, не з'ясувавши та не проаналізувавши всі обставини справи, які могли б повністю розкрити наявні ознаки складу злочину», — йдеться у рішенні суду.

Суддя зауважив, що прокурор вислухав свідків з боку Стогнія і з боку Гримчака, але в постанові про відмову в порушенні кримінальної справи не вказав, чому від відкинув свідчення свідків з боку нардепа і прийняв до уваги лише покази свідків з боку Стогнія, йдеться у повідомленні.

Суд вважає, що потрібно провести перевірку всіх недосліджених обставин справи та опитати свідків, які не є зацікавленими особами, зазначили у прес-службі.

«В судовому засіданні я наводив ті ж самі аргументи, що і в прокуратурі, коли мене опитували. Але тоді нас не почули. Сьогодні ж суд нарешті мене почув», — сказав Гримчак.

«Це було не рішення прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи, а проста відписка, бо перевірки моєї заяви не було зроблено», — заявив Гримчак.

«Коли мені було відмовлено в порушенні справи, то це було трохи дивно з огляду на те, що саме відбулось біля приміщення студії. Вражала і брехня Стогнія про те, що він мене начебто не чіпав», — додав він.

Як відомо, напад полковника міліції Стогнія на народного депутата Гримчака стався 12 листопада 2010 року близько 22:30 біля приміщення студії «Шустер live».

 

Читайте також:

Стогній VS Гримчак. Екслюзивне відео

Радник Могильова полковник міліції Костянтин Стогній побив нардепа Юрія Гримчака

Полковника МВС Стогнія можуть посадити за напад на народного депутата Гримчака?

Что ждет Стогния за удар Луценко: орден или наказание?

Нардеп Гримчак вимагає від Януковича звільнити Костянтина Стогнія та Дмитра Андреєва за брехню і наклеп

Напавший на нардепа полковник Стогний будет увольняться только тогда, когда почувствует свою вину

Геннадий Москаль требует посадить милицейского полковника Стогния за причинения вреда здоровью нардепу Гримчаку

Луценко не знает «откуда Андреев высосал историю об оральном сексе»

Рада заслухає міністра Могильова щодо побиття полковніком міліції Стогнієм нардепа Гримчака

Юрій Гримчак: «Полковник міліції Стогній не повинен працювати в органах МВС»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-03-2011 20:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100