28.03.2024 12:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Єфремов бреше на Сороса та Податковий Майдан

Efremov Oleksandr1У Партії регіонів вважають, що “Податковий Майдан” спонсорували Джордж Сорос і Борис Березовський.

Про це заявило газеті “Сегодня” джерело в Партії регіонів, коментуючи твердження лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що Сорос виділив кошти для того, щоб підготувати в Україні “певну групу молодих хлопців, які могли б за варіантом північної Африки запускати будь-які проекти”.

“Єфремов не з тих, хто говорить просто так, та й закриту інформацію він отримує регулярно”, — сказав співрозмовник газети.

“До того ж установлено, що “податковий Майдан” спонсорували Сорос і Березовський. Точніше, ту його частину, яку очолював Данилюк”, — заявило джерело в ПР.

Борис Березовський заперечує це: “Вперше про це чую”.

“Із Соросом я розмовляв востаннє 10 років тому. Взагалі ми з Соросом один одного не дуже любимо й не спілкуємося. У тому, що зараз відбувається в Україні, я не беру жодної участі”, — заявив він виданню.

Раніше слова Єфремова спростував керівник фонду “Відродження”, заснованого Соросом, Євген Бистрицький. При цьому він заявив, що Єфремов повинен оприлюднити дані, на підставі яких зробив такі “безвідповідальні заяви”.

Як відомо, один із самозванних “лідерів” “податкового Майдану” Олександр Данилюк заявив напередодні, що його організація “Спільна справа”, яку спонсорує БЮТ, планує 14 травня провести “День гніву” у Києві. Північноафриканські акції протесту називалися саме “днями гніву”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2011 18:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100