29.03.2024 09:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рада виділила хабарі на мажоритарні округи

Нардеп від НУ-НС Павло Жебрівський стверджує, що зміни до держбюджету містять хабарі на мажоритарні округи 2012 року.

Голова підкомітету з питань видатків бюджетного комітету Верховної Ради у своїй статті для «Дзеркала тижня. Україна» підкреслює, що передвиборна кампанія за мажоритарними округами вже розпочалася.

«Прямо, без будь-яких приховувань, у змінах до бюджету профінансовано окремі територіальні округи», — пише він.

«Наприклад, на Новоград-Волинський виборчий округ, на кожен район і місто, на соціально-економічний розвиток виділяється по 5 мільйонів гривень. І такий розподіл коштів цілком зрозумілий, бо злі язики стверджують, що в цьому окрузі збирається балотуватися нині чинний голова Верховної Ради», — йдеться в статті.

«Так само можна розглядати й 54 мільйони гривень на реконструкцію парку відпочинку в Донецьку. І значні видатки на Ірпінь, де, як подейкують, має намір висуватися один із заступників голови бюджетного комітету ВР. І додаткові видатки на Бердянськ (що виділяються окремим прямим рішенням), до якого має безпосередній стосунок керівник комітету», — пише депутат.

«З усього видно, що ключовим діячам багатьох фракцій у Верховній Раді дано хабар у вигляді фінансування їхнього округу. Вони особисто або їхні представники розподілятимуть ці гроші по об’єктах», — наголошує автор.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-06-2011 11:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100