20.04.2024 10:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Анонс мітингу проти впровадження урядової політичної цензури в Інтернеті

11 липня 2011 року о 14.00 активісти та прихильники Партії Народний порядок, ВО «Молодь – надія України» біля Кабінету міністрів України (вул. Грушевського, 12\2) проведуть мітинг з вимогами відкликати антиконституційні урядові законопроекти №6603 та №7011, метою яких є впровадження урядової політичної цензури в Інтернеті, повідомляє sprotiv.org.

За словами заступника голови політради Партії Народний порядок, редактора опозиційного інтернет-видання «Спротив» Вадима Гладчука, учасники мітингу на знак протесту проти згортання свободи слова в Україні заклеють собі рти скотчем та мовчазною пішою ходою пройдуть до адміністрації президента України (вул. Банкова, 11), де продовжать мітинг.

Законопроект 6603 – про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи державної реєстрації інформаційних агентств. Ця антидемократична ініціатива уряду Азарова знищить незалежні інтернет-видання та зробить жебраками блогерів. Законопроект вводить штрафи для «незареєстрованих інформагентств». При цьому, за діючим законом про інформагентства, агенцією можна назвати будь-кого, в чию діяльність входять «збирання, обробка, творення, зберігання, підготовка інформації до поширення, випуск та розповсюдження інформаційної продукції».

Законопроект 7011 – про внесення змін до Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» щодо удосконалення державної реєстрації друкованих засобів масової інформації», насправді не вдосконалює, а ускладнює процедуру реєстрації газет та журналів та направлений на знищення свободи преси в Україні.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-07-2011 12:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100