25.04.2024 08:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Подробиці міліцейської провокації проти фірми, яка друкувала футболки «Спасибо жителям Донбасса». Фото. Відео

Керівник компаній Prostoprint та futbolka.ua Денис Олєйніков підозрює, що обшук у його офісі був спланованою операцією.

УБОЗ розгромив офіс фірми

 

Про це він повідомив виданню «Watcher».

Коментуючи звинувачення в підробці продукції з логотипами «Євро-2012», Олєйніков зазначив, що українське законодавство не зобов’язує проводити перевірку в замовника, чи має він право на друк тієї чи іншої продукції.

Бізнес Prostoprint полягає у друці футболок на замовлення, а відповідальність за недотримання авторських прав несе замовник такого друку, наголосив він.

Олєйніков також повідомив, що вранці 6 вересня в компанію надійшло замовлення на друк декількох футболок із логотипом «Євро-2012».

Зважаючи на те, що одразу після виконання цього замовлення в офіс ввірвався УБОЗ, він підозрює, що все це спланована операція.

Окрім замовлених того дня футболок, за словами Олєйнікова, УБОЗ не знайшов жодної іншої продукції «Євро-2012».

Олєйніков наголосив, що Prostoprint друкує товари на вимогу: під кожний конкретний товар – печатка, а на складах – порожні товари без малюнків.

У коментарі AIN.ua він також повідомив: «Сьогодні (у вівторок) вранці у Prostoprint зробили замовлення з печаткою двох футболок з логотипом Євро2012. Клієнтові їх надрукували. Передзвонили й сказали забирати. Забирати приїхав не клієнт, а співробітники УБОЗ».

«Стало відомо, що співробітники УБОЗ відразу знайшли понятих. Раптово ними стали ті люди, які замовили футболки з логотипами Євро», — повідомляє також AIN.ua.

Крім того, за даними Олєйнікова, працівники Prostoprint після того, як їх випустили з офісу, розповідали, що УБОЗівці роздрукували багато листків з лого «Євро-2012» прямо в офісі Prostoprint, «розвішали ці логотипи на всіх стінах, і зараз ходять з камерою і все це знімають».

 

 

Читайте також:

УБОП проводит обыск в компании, производившей футболки «Спасибо жителям Донбасса». Фото

В милиции рассказали свою версию обыска компании, печатающей футболки «Спасибо жителям Донбасса»

 

 

Заказать футболку «Спасибо жителям Донбасса» можно на сайте кампании Prostoprint, по почте [email protected] или по телефонам в Киеве (+380 44) 569-01-01, 331-97-97, 569-82-67.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-09-2011 14:00 | Кількість переглядів 36 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100