20.04.2024 09:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Заарештовано міліціонерів, які викинули із вікна допитуваного

Прокуратура Харківської області затримала 2 працівників міліції за підозрою в службовій недбалості, через яку з вікна міськвідділу випав і помер Ласло Коломпаров.

Про це «Українським новинам» повідомило джерело в правоохоронних органах.

За словами начальника центру зв'язків із громадськістю головного управління МВС у Харківській області Лариси Волкової, затримано 2 працівників сектору відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Затримання здійснене 27 вересня 2011 року, у той же день обидва затриманих звільнені з міліції.

Водночас, за інформацією газети «Сегодня», їм інкримінують злочин, передбачений ст. 115 КК "Умисне убивство".

За словами Волкової, зараз затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримування.

39-річний мешканець Лозової (райцентр Харківської області) Ласло Коломпаров 9 січня був госпіталізований після випадання з вікна 4 поверху будинку Лозовського міськуправління міліції, він помер у ніч із 14 на 15 січня в Лозовській центральній районній лікарні.

Родичі вважають, що чоловіка викинули з вікна, щоб приховати сліди катувань.

Коломпаров та його 37-річна співмешканка були запрошені в міськвідділ міліції для перевірки оперативної інформації про те, що вони займаються незаконним зберіганням наркотичних речовин.

Заступник начальника ГУ МВС в області Андрій Стародубцев заявив, що ніяких недозволених методів до чоловіка не застосовувалося.

Слідчий відділ прокуратури Харківської області 18 січня порушив кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Лозовського міськвідділу міліції, яке супроводжувалося насильством у відношенні Ласло Коломпарова.

Справа була порушена за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу (перевищення влади або службових повноважень, якщо вони заподіяли тяжкі наслідки).

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-10-2011 13:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100