19.04.2024 14:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп Москаль набрехав про закриття справи бютівських педофилів

У Міністерстві внутрішніх справ України заперечують інформацію в окремих ЗМІ про те, що кримінальну справу щодо розбещення дітей у МДЦ «Артек» закрито за відсутністю складу злочину, повідомляє «Спротив» .

Як повідомила начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір, цю справу передано для подальшого розслідування від Генеральної прокуратури до Головного слідчого управління МВС.

«Справа не закрита, вона передана до Головного слідчого управління МВС для подальшого розслідування», — сказала вона.

Нагадаємо, депутат від НУНС Генадій Москаль розповів, що у вівторок, 4 жовтня 2011 року, Центральний апарат Міністерства внутрішніх справ зареєстрував «постанову про закриття справи за відсутністю складу злочину».

Як повідомлялося, 13 жовтня 2009 року депутат від ПР Вадим Колесніченко оприлюднив у ЗМІ інформацію щодо зґвалтування дітей у МДЦ «Артек» і попросив правоохоронні органи не допустити закриття цієї кримінальної справи.

14 жовтня 2009 року колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що міліція звинуватила в розтлінні неповнолітніх дітей їхнього вітчима (надалі в ЗМІ називалося прізвище головного редактора журналу «Артек» Дмитра Полюховича).

15-16 жовтня 2009 року ряд українських ЗМІ оприлюднили інформацію з вказівкою прізвищ депутатів від фракції Блоку Юлії Тимошенко, нібито причетних до розтління дітей — Сергія Терьохіна, Віктора Уколова, Руслана Богдана.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-10-2011 23:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100