25.04.2024 16:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Шевченківський райвідділок міліції лідирує о кількості зареєстрованих фактів катувань. Відео

Шевченківський райвідділок міліції Києва отримав ганебну славу небезпечного для громадян місця. Той, хто потрапляє сюди, може або стати калікою або померти. Тут особливо не зважають на права затриманих, як у горезвісному Шоушенку з роману Стівена Кінга.

В цьому відділку загинув Ігор Індило. Рік тому мені довелось робити розслідування смерті хлопця для Української Правди. Я тоді дійшов висновку, що Ігоря вбили. Наразі ж, коли завдяки колегам зі «Свідомо» з'явилося відео камер спостереження, я в цьому ще більше переконаний. До речі, дільничного Приходька, якого слід підозрювати у вбивстві хлопця, нещодавно підвищили в званні – був старшим лейтенантом, а тепер капітан. Плювок в обличчя батькам хлопця та всьому суспільству чи не так?

Що ж до Шевченківського райвідділку, то він з великим відривом лідирує в місті і по кількості зареєстрованих фактів катувань і по кількості викликів швидкої допомоги.

Під час зйомок репортажу про загибель Ігоря Індила, ми випадково натрапили на медиків, які приїхали за викликом в цей райвідділок. Водій швидкої нам повідомив, що бригаду лікарів викликали через перелам ноги. Хто б сумнівася...

Це фрагмент репортажу. Весь репортаж про розслідування смерті Ігоря дивіться нижче.

 

Дмитро Гнап, Українська правда

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-10-2011 13:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100