28.03.2024 12:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дякую вам, депутати Ар'єв і Уколов!

Журналіст Олексій Братущак підловив депутата від НУНС Володимира Ар'єва у тому, що минулого тижня він голосував за закони у Верховній Раді, будучи фізично у іншому місці, на іншому континенті та в іншій півкулі Землі – в США.

Звісно, у вчинку Ар'єва немає нічого особливого – так роблять всі депутати. Тільки хто, як не Володимир обруювався на весь парламент про недопустимість голосувати один за одного, хто як не він вимагав порушити кримінальну справу за те, що хтось голосував його карткою, хто як не він вважав себе постраждалим від невідомих фальсифікаторів.

Зараз, рятуючи свою репутацію, Володимир Ар'єв знайшов дуже оригінальний спосіб прикритися.

Замість того, щоб просто визнати свою вину, вибачитися і забути цю історію, він почав створювати собі алібі. Ар'єв на Фейсбуці оприлюднив листа, яким начебто письмово... доручив іншому депутату Віктору Уколову проголосувати за нього.

Після цього пан Уколов оприлюднив цей лист, датований 18 жовтня, у себе в блозі.

Звісно, неможливо перевірити, чи часом не написав Ар'єв цього листа Уколову не 18 жовтня, а лише сьогодні, після викривальної публікації.

Неможливо хоча би тому, що цей лист ніде не реєструвався – бо по своїй суті це інтимне листування є знущанням над Конституцією і здоровим глуздом.

Пан Уколов публікацією цього «доручення Ар'єва», явно написаного заднім числом, зробив ведмежу послугу всім українським демократам, які по-справжньому вболівають за те, щоб депутати виконували свої хоча би мінімальні обовязки -голосували за себе особисто.

Тому що наступного разу, коли журналісти будуть допікати керівника фракції регіонів Олександра Єфремова за те, що Ахметов жодного дня не був у парламенті починаючи з 2007 року, але голосує щодня, Єфремов ткне нас у це ганебне листування Ар'єва і Уколова і скаже, що по факту голосувати за свого друга у його відсутності – це вже нормальна усталена практика, і ваші друзі-демократи її поставили на широкі рейки.

Таким чином, українські демократи цим листуванням двох опозиційних депутатів просто отримали удар у спину.

 

Сергій Лещенко, Українська правда

 

 

 

Читайте також:

Як бютівці та нунсівці кнопкодавлять у парламенті. Відео

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-10-2011 19:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100