29.03.2024 15:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За двомісний намет до Євро-2012 адміністрація Попова дертиме по 600 доларів США

За двомісний намет у кемпінгу у Києві з гостей Євро-2012 дертимуть по 600 доларів США за тиждень, у випадку надзвичайної ситуації турист не зможе повернути сплачених коштів. Повідомлення про послуги кемпінгу Kiev Football Fans Camp, розташованого в Києві поруч із туристичним комплексом «Пролісок», за Кільцевою дорогою, розміщене на кількох міжнародних сайтах.

Серед переваг наметового містечка: відстань 2,5 кілометра до метро «Житомирська» та 15 кілометрів до стадіону «Олімпійський», де відбуватимуться матчі Євро-2012. Неподалік — урочище П’ята Просіка та Святошинський ставок.

Однак, правила бронювання досить жорсткі. «Вартість не повертається, повна вартість замовлення знімається в день бронювання і не підлягає поверненню», — йдеться в оголошенні. «Тобто після оплати, вказавши номер та код своєї картки VISA, American Express чи MasterCard, клієнт уже не зможе повернути витрачених коштів, навіть якщо з якихось причин не зможе приїхати в Україну на чемпіонат. До речі, контактів представників Kiev Football Fans Camp не зазначено — замовнику обіцяють зателефонувати після бронювання (а отже, і повної оплати)», — йдеться в повідомленні.

Самі кияни, яким довелося помандрувати закордоном, просто шоковані такими цінами, в європейських кемпінгах вони платили 5-20 доларів США за добу (35-140 доларів США на тиждень). Якщо вірити статистиці сайту booking.com, «живодерські» пропозиції житла на період проведення Євро-2012 таки знаходять охочих: номери і спальники у кемпінгу розходяться просто «на ура».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-01-2012 17:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

  • http://Немаю Vavan

    Ащо ви від цього Попова хочете ! Він весь такий як і ті хто його пставив на цей пост!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100