29.03.2024 14:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лук'янівський ринок штурмували бойовики Пилипишина?

22 березня 2012 року зранку на Лук`янівський ринок приїхали бойовики з метою захопити ятки підприємців.

Про це повідомили у громадській організації «Одне питання».

«Підприємці закрилися на території, укріпили ворота – але рейдери в чорних шапочках і масках намагаються виламати огорожу. З хвилини на хвилину розпочнеться масова бійка між підприємцями-риночниками та великою групою штурмовиків», — повідомили очевидці штурму ринку.

Як пише «Лігабізнесінформ», бойовиків нібито привезли представники  ВАТ «Квіткова галявина», які назвали себе новими керівниками ринку і наказали торговцям покинути територію.

За словами голови ГО «Одне питання» Діани Дрижакової, підприємцям показують документи про те, що саме вони є новими власниками.

"Але у цих документах є один нюанс. Історія така. Шевченківська адміністрація прийняла рішення про проведення аукціону і продажу майна комплексу ринку 25 червня 2009 року, але право власності на ринок адміністрація отримала лише у січні 2010-го. Тобто, вона продавала майно, яке тоді не було її власністю. На той момент усі договори були в ВАТ «Лук'янівський ринок», — сказала Дрижакова.

Вона додала, що усі договори оренди торгових площ у підприємців дійсні до 2014 року.

Нагадаємо, що словами заступника директора ринку Романа Ропотана, кілька років тому Шевченківська райрада на чолі з Віктором Пилипишиним незаконно продала ринок на аукціоні.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2012 10:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100