23.04.2024 20:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Геннадій Бобов претендує на крісло губернатора Черкащини Кислинського?

Відомий васильківський багатій, власник ТОВ «Панда» якому належить декілька цукрових заводів та яке орендує майже половину сільського господарських земель в Черкаській області, Герой України, шевальє ордену «Святого Станіслава» Геннадій Бобов незабаром може отримати крісло черкаського губернатора, повідомляє «Хайвей».

Мешканцям міста Василькова, що на Київщині Геннадій Борисович відомий своєю беззаперечною причетністю до земельних оборудок на Васильківщині. Прикладом може слугувати виділення нібито під будівництво об’єкту для ЄВРО 2012 20 га добротного лісу в селі Мархалівка, Васильківського району на підставних осіб, які в надзвичайно короткі терміни були перепродані близьким до Г.Б. Бобова особам. По сьогоднішній день жодних спроб по будівництву об’єкту для ЄВРО 2012 не зафіксовано. Більше того є інформація про спроби з боку Геннадія Бобова перепродати Мархалівський ліс.

По не менш одіозним справам Геннадій Бобов відомий і на Черкащині. Наприклад селяни з села Іскрене, Шполянського району захищають від рейдерської атаки з боку ТОВ «Панда», яке очолює Геннадій Бобов свої сільськогосподарські паї.

Званням «Герой України» Геннадія Бобова нагородив Президент України Віктор Ющенко. Під час президентської виборчої компанії Бобов та члени його родини активно агітували за кандидата в Президента України Віктора Ющенка. По закінченню виборів Геннадій Бобов став одним з перших хто привітав Віктора Януковича, а через деякий час став першим претендентом на крісло Черкаського губернатора. Кажуть, що такій карколомній зміні політичних векторів посприяло членство Геннадія Бобова в ордені «Святого Станіслава» який експерти прирівнюють до масонської ложі і до якого входить дуже багато високо посадовців з оточення Президента України Віктора Януковича.

І це призначення мало відбутись давно, адже попереднього губернатора Черкащини Олександра Черевка Янукович звільнив найпершим, зразу після інавгурації. Завадила одна дрібничка, Геннадій Борисович Бобов не має вищої освіти. Так, так не має. Як говорять джерела з найближчого оточення Бобова, зараз він якнайактивніше шукає диплом про закінчення будь якого ВУЗу, і нібито саме через це затримується призначення черкаського губернатора.

В контексті вище викладеної інформації хотілося б нагадати Президенту України Віктору Януковичу халепу в яку втрапив його попередник Віктор Ющенко призначивши заступником голови СБУ Андрія Кислинського який мав фальшивий диплом про вищу освіту. То чи варто Віктору Федоровичу танцювати гопак на граблях призначаючи Г.Б. Бобова губернатором Черкащини?

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-04-2010 9:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100